НОВОРІЧНІ СВЯТА У ШКОЛІ

2013-12-28

/Files/images/IMG_2265.JPG

Новорічне свято зустрічають з гарним настроєм в очікуванні див і казок, здійснення найзаповітніших мрій та бажань. Воно входить до наших осель пахощами лісових красунь – ялинок, жаданими подарунками, зимовими забавами й розвагами.

28 грудня у святково прибраній залі Степненського НВК: ЗОШ І-ІІІ ступенів – ДНЗ пахло хвоєю, а довкола ошатно прикрашеної ялинки, наче на лісовій галявині, розгорталося чудове та веселе дійство «У феї на новорічному балу» для вихованців дошкільної групи та учнів 1-6 класів. Настрій у маленьких гномиків, зайчиків, сніжинок, принцес, піратів та чарівників був пречудовий.

А потім до дітей у гості завітали Дід Мороз зі своєю онучкою Снігурочкою. Вони разом зі Снігуронькою танцювали з малятами веселих таночків, співали пісеньки, розповідали віршики, проводили цікаві конкурси та загадували загадки. Дітки виявилися кмітливими та веселими, вони розповіли стільки віршиків та розгадали так багато загадок, що Дід Мороз не зміг приховати свого здивування.

Окрім хорошого настрою та побажань Дід Мороз та його онучка Снігуронька дарували дітям багато солодощів.

А учні 7-11 класів подарували присутнім виставу «Новорічна історія». Д’Артаньян, Джек-Горобець, Попелюшка врятували Діда Мороза та Снігуроньку від розбійників та допомогли їм потрапити на свято. А баба Палажка, баба Параска, Солоха, чорт, циганки розважали всіх своїми жартами, піснями та танцями.

На жаль, всі новорічні свята закінчуються. Але дитячі посмішки, веселі оченята та гарні костюми залишилися на безлічі фотографій поряд з Дідом Морозом та Снігуронькою, фіксуючи найприємніші миті життя. Свято вдалося і хочеться вірити, що в наступному році всі заповітні мрії та бажання обов’язково здійсняться...

Кiлькiсть переглядiв: 269

Коментарi