• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • РАЙОННИЙ СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ПРЕДМЕТУ "ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ"

РАЙОННИЙ СЕМІНАР ВЧИТЕЛІВ ПРЕДМЕТУ "ЗАХИСТ ВІТЧИЗНИ"

2013-12-13

/Files/images/image_35166_2.jpg

13 грудня на базі Степненського НВК: ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ відбувся районний семінар вчителів предмета «Захист Вітчизни» на тему «Навчання та виховання особистості на уроках ЗВ».

У ході семінару відбулася презентація школи, на якій для учасників семінару було проведено екскурсію до залу бойової слави. Вчителі переглянули експозиції: «Велика Вітчизняна війна і долі степненців», «Ямпільщина партизанська», «Ти вічний біль, Афганістан».

Учителем предмета «Захист Вітчизни» Гордієнком В.В. був проведений відкритий урок на тему: «Ручні осколкові гранати та правила поведінки при користуванні з гранатами», після якого відбулося активне його обговорення.

Наступним питанням роботи семінару був порядок ведення документації з предмета «Захист Вітчизни». Обговорено питання щодо поліпшення патріотичного виховання молоді та підготовки до строкової військової служби на 2014-2014 н.р.

І на завершення семінару відбулися традиційні військово-спортивні змагання «Нащадки козацької слави» для учнів 8-11 класів.

У роботі семінару взяли участь методист районного відділу освіти Гончаренко Г.Г. та вчителі предмету «Захист Вітчизни» ЗНЗ району.

Кiлькiсть переглядiв: 221

Коментарi